Recenze na dámské trekové boty
Dámské trekové boty podle zkušeností ostatních.
Nejoblíbenější výrobci
Dámské trekové boty podle nejoblíbenějších výrobců.
Dobré na procházky přírodou. Trochu těžší.
Značka Salomon nezklame jsem s ní maximálně spokojený
Značka La Sportiva mne nikdy nezklamala.
Vybrala jsem si původně šedou variantu, ale pak jsem se rozhodla pro béžovou, takže jsem šedé vrátila.
Ale superlativy platí i pro tuto barvu! :-)
Jednoduše skvělé!
Výborné boty na treky.
Třetí den, co jsem je měla na sobě jsem s nimi vyrazila na třídenní přechod Krkonoš v zimních podmínkách. Zapadla jsem do neprojetého sněhu, propadla na blatech až do vody.
Prošla rozjezděný sníh v Peci, prošla ledovým peklem na Sněžce. Spolu s navleky Montane a nesmeky výborná kombinace na všechny sezony.
Mam boty od Salomon již podruhé, předchozí (velmi podobné) mi vydržely 4 roky a to jsem velký horal. A kdyby nebyla ochozená podrážka, byly dobré doteď.
Doporučuji a dávám za ně ruku do ohně!
Salomonky nosím běžně, nemám co vytknout. Jsou lehké, jen se musí roztáhnout,ale to všechny nové boty.
Pohodlné, teplé boty.
Lehké, teplé, krásné zpracování
Skvělé boty !!!
Velmi kvalitní materiál, dobře zpracované pevné boty, mě perfektně sedí a nikde netlačí , barva fakt navy blue - ta není vůbec k sehnání. Podrážka polocross je poněkud tvrdší, na přírodní lesní pěšiny super, na vycházkové chození po městě to není, váha bot není zrovna malá. No, tak to asi nikdo neocení, jak to parádně ladí k riflím... :-). V horizontu asi 6 let , vlivem degradačních procesů v podrážkách, o ně stejně přijdu, tak jak to bylo u podrážek na Maindlech - tam to ale tak na férovku nenapsali. Hodnotím jako dobrá koupě v rámci cena/výkon, bo cena perfektní - středně kotníkové už stojí přes 6ku.
Přidáno: 20. prosince 2024
(naposledy upraveno 20. prosince 2024)
Zakoupeno v Footshop
Vše v pořádku, boty jsou pěkně a cena zajímavá.
Tyto boty jsem vyzkoušel a vrátil, byly celkově velmi tuhé a neohebné, navíc mě trochu tlačily kolem kotníků.
Po stranách jsou tvrdé,dřou,snad se boty vytahají,mám normální evropské nohy bez vad.
Velmi hezké a pohodlné boty.