Recenze na dámské trekové boty
Dámské trekové boty podle zkušeností ostatních.
Nejoblíbenější výrobci
Dámské trekové boty podle nejoblíbenějších výrobců.
pokud budou opravdu nepromokavé, tak perfektní boty na celej podzim a městkou zimu :-)))) už dlouho nosím barefoot, ale potřebuju teď trochu víc měkkých cm pod patou, tohle jsou už moje druhé topo, sedí jak ulité, jsem spokojená. boty jsou pěkně zpracované. na obrázku vypadaly trošinku tmavší, ale třeba je brzo umažu a nebudou tak "zářit" :-)
boty jsem teď měla na noze i 8 hodin v kuse, noha není vůbec upocená nebo v nepohodě.
Moc příjemné boty, noha je v nich jako v peřince.
Mám halux , ale boty vůbec netlačí.
Jsou trochu těžší, ale na noze to není vůbec znát.
Boty jsem hned vyzkoušela na víkend v Tatrách a super. Spokojenost. A hlavně rychlost dodání. Velikost odpovídá.
Marcela Novakova
Přidáno: 14. října 2024
(naposledy upraveno 14. října 2024)
Zakoupeno v Sportovna.cz
nesedi me kolem paty,maji polstr a vyzouvají se
Krásný a kvalitní boty, velikostně jsou menší. Místo velikosti 36 (kterou nyní běžně nosíme), jsem musela objednat číslo 38. A to sedí pěkně.
nemám
Registrovaný uživatel
Přidáno: 14. října 2024
(naposledy upraveno 14. října 2024)
Zakoupeno v Protrek.cz
Velmi kvalitní obuv. Pokud hledáte moderní, příjemnou a odolnou vůči nepřízni počasí na dlouhé tůry. Tak vřele doporučuji. Tato obuv byla kupována pro moji ženu a hned po obutí velmi příjemný pocit. Určitě doporučujeme případně zakoupit dvojí velikosti , vyzkoušet a případně nevhodnou vrátit. První pocit po použití boty ještě před zavázáním, že je malá na špičce. Ale po zavazání šňůrek se jen pozná, zda je obuv správně, či nikoliv.
Vynikající boty,lehounke na noze a skvělé tlumící podrážka v terénu, doporučuji.
Jsem velice spokojená. Doporučuji
Příliš úzké přes nárt, i přes povolení gumičky stále škrtily. Boty jsem si kvůli tomu nakonec nekoupila. Jinak ale vzhledově fajn, materiál vypadal vzhledem k ceně překvapivě dobře a bytelně. Ve špičce je dostatek prostoru, bota je i příjemně široká. Oproti barefootkám za trojnásobek o něco tvrdší podrážka, ale ne nijak markantně. Podrážka připomíná materiál, ze kterého se vyrábí kroksy.
pevné, dobře drží, kvalitní zpracování
Boty se hodí pro lidi se širokou nohou, pro mne byly moc široké proto jsem si je nevzala
Pohodlné, snad budou i teplé, ale to se dozvím až bude mrznout. Boty jsou spíše sportovního vzhledu. Ke kabátu bych nedoporučovala.
Nesháněla jsem cíleně barefoot outdoorovou obuv, ale vysokou botu bez zdvižené paty s prostorem pro prsty, pevnou patní výztuhou a ohebnou podrážkou pod přední částí chodidla. Ideálně koženou nebo s membránou, aby odolala počasí. Tyto mé požadavky obuv bezezbytku splňuje. Vlastnosti podrážky jsou někde na půli cesty mezi barefoot obuví a měkčí outdoorovou podrážkou (např. Keen, Salomon outdoorové polobotky), je ohebná od nártu dopředu a pevnější pata utlumí náraz. Věřila bych jí na dobíhání ujíždějícího vlaku i lehčí trek s batohem do 10 kg. Vzorek, ač na to nevypadá, na mokrém podkladu příliš neklouže. Za jedinou nevýhodu považuji textilii použitou uvnitř boty, která je poměrně kluzká. Pokud je bota jen trochu volnější, prokluzuje v ní chodidlo. A očekávala jsem naivně nižší hmotnost boty. I tak ale váží jako outdoorové polobotky nikoliv jako vysoké boty.
Širší, měkký došlap