Recenze na dámské trekové boty
Dámské trekové boty podle zkušeností ostatních.
Nejoblíbenější výrobci
Dámské trekové boty podle nejoblíbenějších výrobců.
Koupené na delší treky nalehko. Značku Merrell jsem neměla vyzkoušenou, vyhrála u mě cenou a recenzemi na zahraničních fórech.
Moje velikost nohy je 39 a trekové boty beru obvykle o číslo a půl větší. Objednala jsem si tedy 40,5. V obchodě se mi zdály hodně volné, ale pata dobře držela tak jsem je zkusila. Jsou bezva. Jsou široké a pohodlné, nikde netlačí. Noha mě nebolela ani po 23km. Po celém dnu nošení kdy chodidlo trochu oteče nakonec seděly úplně přesně. Neměla jsem jediný puchýř. Za mě spokojenost. Uvidíme co budou říkat nohy při 40km.
po vynikající zkušenosti s "pohorkami" Altra jsme zkusili koupit i tyto robustní tenisky s GTX,
protože nechceme mít nohy v mokru (což u většiny modelů tak je...) botky jsou stejně pohodlné
jako jejich vyšší verze, naprostá spokojenost a snad i výdrž jak v promokavosti (zatím drží),
tak i v ošlapání (chodíme ale přiměřeně, zatím s nimi žádné dlouhé túry - jen do 10km
moc hezké boty, lepší objednat o půl čísla větší
Přidáno: 23. září 2024
(naposledy upraveno 23. září 2024)
Zakoupeno v ALPINE PRO official outlet
lehká, pohodlná obuv za dobrou cenu
Zatím mám boty podruhé na sobě. Kvalitově a vzhledově vypadají dobře. Ještě jsem zvědavá na voděodolnost. Jsou trochu tvrdší, takže noha si nejdříve musí zvyknout, ale celkově jde o kvalitní propracovanou obuv.
Obuv vypadá na noze pěkně, na došlap velmi pohodlná a měkká. Bohužel moje běžná velikost mi byla těsná. Zakoupena o půl čísla větší velikost.
zatím žádné
Výborná obuv pro lehkou i náročnou turistiku.
Boty jsou široké dost i na tlapku širokou s vysokým nártem. Synovi ale na chůzi tyto boty vůbec neseděly, prý jako by řezaly na patách a chodidla utíkala do stran. Vrátili jsme je.
Super, pohodlné i krásné .
Osobní zkušenost - a je vynikající!!!!!
Merrell nikdy nezklame,leta zkušeností.
Velmi dobře sedí na noze, ale bohužel musím vzít větší velikost, než běžně
Boty jsou v patě zůžené, a jen díky tomu jsem je vrátila, nebyly prostě pohodlné. Jinak se zdály být fajn.